Agenda for Cavalier Authorisation Conference

Wednesday 4 May 2011 – Cavalier Authorisation Conference Mercure Hotel, 345 The Terrace, Wellington					
Start	Session topic	Indicative time	Participants		
9.00am	Introduction	15 minutes	All participants		
9.15am	Potential price impacts	2 hours	All participants		
11.15am	Morning tea	15 minutes			
11.30am	Potential impacts from vertical integration	1 hour	All participants		
12.30pm	Super store benefits	30 minutes	All participants		
1.00pm	Lunch	1 hour			
2.00pm	Potential impacts on quality	2 hours	All participants		
3.45pm	Afternoon tea	15 minutes			
4.00pm	Confidential session if required		Independent experts only		
5.00pm	Finish				

Thursday 5 May 2011 – Cavalier Authorisation Conference Mercure Hotel, 345 The Terrace, Wellington					
Start	Session topic	Indicative time	Participants		
9.00am	Introduction	5 minutes	All participants		
9.05am	Potential production disruption	20 minutes	All participants		
9.25am	Land valuation	20 minutes	All participants		
9.45am	Cost savings	45 minutes	All participants		
10.30am	Morning tea	15 minutes			
10.45am	Productive efficiency losses	30 minutes	All participants		
11.15am	Dynamic efficiency losses	45 minutes	All participants		
12.00am	Ability to achieve claimed benefits	30 minutes	All participants		
12.30pm	Lunch	1 hour			
1.30pm	Extra session if required	Up to 2 hours			

3.30pm	Finish					
Friday 6 May 2011 – Cavalier Authorisation Conference Mercure Hotel, 345 The Terrace, Wellington						
Start	Session topic	Indicative time	Participants			
9.00am	Confidential session for independent economic experts	Up to 3 hours	Independent experts only			
12.00pm	Finish					

Enforcement Branch Commerce Commission 2 May 2011